plus minus gleich
Odsłon : 267996
Naszą witrynę przegląda teraz 31 gości

Projekt: Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu

Poronińskie Stowarzyszenie Kulturalno – Historyczne „Na Grapie” w okresie 01.01.2019 r. – 30.06.2019 r. realizuje projekt „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu”.

Projekt realizowany jest w ramach Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: „Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Operacja pt. „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu” współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach PROW 2014 - 2020, Działanie: Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER. Cel operacji: poprawa oferty spędzania czasu wolnego dla mieszkańców Poronina i okolic oraz turystów poprzez utworzenie dwóch nowoczesnych, ogólnodostępnych obiektów infrastruktury rekreacyjnej, służących aktywnemu wypoczynkowi fizycznemu i rozwojowi intelektualnemu.

Uroczyste otwarcie projektu „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu”

Email Drukuj PDF

W dniu 9 czerwca 2019 r. nastąpiło uroczyste otwarcie projektu „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu”.

Otwarcia dokonała prezes Poronińskiego Stowarzyszenia Kulturalno - Historycznego "na Grapie" pani Zofia Chowaniec, wójt Gminy Poronin, a zarazem członek Stowarzyszenia pani Anita Żegleń oraz pani Joanna Papież- skarbnik Stowarzyszenia. W uroczystości otwarcia licznie brali udział mieszkańcy Poronina, uczniowie szkoły oraz zaproszeni goście i turyści. Projekt został zrealizowany na terenie Szkoły Podstawowej im. Legionów Polskich w Poroninie, ul. Piłsudskiego 34. Serdecznie zapraszamy gości przebywających na terenie Poronina  oraz mieszkańców do korzystania z nowego miejsca rekreacji i rozwoju umysłu w Poroninie.

Projekt realizowany jest w ramach Europejskiego Funduszu Rolnego  na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: „Europa inwestująca w obszary wiejskie”. Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Operacja pt. „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu” współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach PROW 2014 - 2020, Działanie: Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER. Cel operacji: poprawa oferty spędzania czasu wolnego dla mieszkańców Poronina i okolic oraz turystów poprzez utworzenie dwóch nowoczesnych, ogólnodostępnych obiektów infrastruktury rekreacyjnej, służących aktywnemu wypoczynkowi fizycznemu i rozwojowi intelektualnemu.

Uroczyste otwarcie "Miejsca rekreacji i rozwoju umysłu"

Email Drukuj PDF

Poronińskie Stowarzyszenie Kulturalno – Historyczne „Na Grapie” kończy realizację projektu pt. „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu.” Projekt zakłada utworzenie ogólnodostępnej, niekomercyjnej infrastruktury rekreacyjnej.

W dniu 9 czerwca 2019 o godz. 12.15 nastąpi uroczyste otwarcie „Miejsca rekreacji i rozwoju umysłu”. Zapraszamy.

Projekt realizowany jest w ramach Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: „Europa inwestująca w obszary wiejskie”.  Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Operacja pt. „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu” współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach PROW  2014 - 2020, Działanie: Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER. Cel operacji: poprawa oferty spędzania czasu wolnego dla mieszkańców Poronina i okolic oraz turystów poprzez utworzenie dwóch nowoczesnych, ogólnodostępnych obiektów infrastruktury rekreacyjnej, służących aktywnemu wypoczynkowi fizycznemu i rozwojowi intelektualnemu.

Email Drukuj PDF

Projekt pt. „Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu” nabiera rumieńców. W okresie od stycznia do kwietnia 2019 r. zostaną złożone zamówienia na sprzęt fitness, ekologiczne tablice informacyjne i ogródek meteorologiczny. W maju 2019 r. planowane są prace związane z przygotowaniem terenu, montażem urządzeń i tablic.

Email Drukuj PDF

13 grudnia 2018 r. Zofia Chowaniec - Prezes Poronińskiego Stowarzyszenia Kulturalno – Historyczne „Na Grapie” oraz Katarzyna Budyn – członek zarządu Stowarzyszenia w Urzędzie Marszałkowskim w Krakowie podpisały umowę na realizację projektu pt.„Miejsce rekreacji i rozwoju umysłu”.

<< pierwsza < poprzednia 1 2 następna > ostatnia >>

Strona 1 z 2